Brugeroprettelse

Som skoleadministrator, kan du få adgang til at oprette brugere på turteori.dk, her er en vejledning i hvordan du skal gøre.

Det er vigtigt at du følger denne vejledning præcist. Ved at uploade en fejlagtig fil, kan du foretage stor skade på turteori.dk - og skabe problemer ikke kun for din, men også for andre skoler.

Derfor er det vigtigt at du kontakter os på support@turteori.dk hvis du bliver i tvivl om hvordan du skal gøre. Eller hvis du oplever fejl når du forsøger at oprette brugerene.

Opret excel ark

1. Hent dette excel regneark, klik her for at hente

2. Første række i regnearket må du ikke ændre. I de underliggende rækker tilføjer du email, navn oa. Vær opmærksom på at kolonnen 'username' skal indeholde brugerens email adresse, præcis som angivet i den første kolonne
    alt text

3. Tilføj det ønskede antal brugere, en række pr. bruger. Hust at tilføje data til alle kolonner

4. Gem nu arket, arket gemmes som CSV (semikolonsepareret)
    alt text

5. Nu er du klar til at oprette brugerne på turteori.dk

Opret brugerene på turteori.dk

1. Gå til turteori.dk, og log ind.

2. Følg dette link, for at gå til bruger upload siden på turteori.dk

3. Upload din excel csv fil, ved at klikke på knappen 'Vælg fil'
    alt text

4. Klik på knappen 'Upload brugere' for at fortsætte

5. Nu ser du et kort resume af de brugere der er fundet i excel filen. Desuden er der en lang række indstillinger.
    Det er vigtigt at du ikke ændre på nogle af indstillingerne. Run ned nederst på siden, og klik på knappen 'Upload brugere' for at fortsætte
    alt text

6. Nu oprettes brugerne, efterfølgende ser du er resume over hvor mange der er oprettet, og om der er opstået fejl
    alt text

7. Brugerne er nu oprettede, klik på knappen 'Fortsæt' for at afslutte