Automatisk aktivering af lyd i Firefox

I den nyeste udgave af Firefox er automatisk afspilning af lyd deaktiveret. Det betyder, at du skal klikke på Play for at starte teoriemnerne, og at du skal klikke på højtalerikonerne i prøver og opgaver for at få læst speaken op.

Du kan få genetableret den automatiske afspilning ved at klikke på ikonet "Vis information om websted", som vist nedenfor.

image

Herefter klikker du på tandhjulet i afsnittet Tilladelser

image

Nu fjerner du fluebenet i boksen "Lad ikke websteder starte automatisk afspilning af lyd" og lukker fanen. Automatisk afspilning virker nu igen på turteori.