Mobil/tablet og teoriemner

Kørekort til person er opdateret så den nu er fuldt funktionsdygtig på mobile enheder, vi er på vej med en løsning i de andre kurser.

Teoriemnerne i de øvrige kurser virker kun på en Mac/PC. Det skyldes at emnerne er lavet i Flash og dette ikke afspilles på en mobil eller tablet.

MEN.
Der er dog muligt, at omgå dette ved at bruge en app til visning af turteori på tablets og mobiltelefoner. Appen hedder Puffin og kan hentes i App store og Play Butik

Prøver, tests og opgaver afvikles fint på mobil og tablet.