Udvikling af kurser

• Aflever video med Panopto app

Med denne app, kan du let optage en video, og aflevere til din underviser på turteori.dk Følg denne vejledning for at komme igang: Installer Panopto app'en Installer app'en til Android eller iPhone/iPad Klik her for iPhone/iPad Klik her for Android Forbind til turteori.dk Første gang du s...
  • Sådan indsætter du en Panopto video i dit kursus

Du kan indsætte en Panopto video i alle tekst felter, dvs. direkte på dit kursus' hovedside, eller på en underside i dit kursus. Når du redigere en tekst, vil du have Panopto video knap i værktøjslinjen: Klik på knappen, nu vil du se en oversigt over de videoer du kan indsætte. Marker en vide...