Aflever video med Panopto app

Med denne app, kan du let optage en video, og aflevere til din underviser på turteori.dk

Følg denne vejledning for at komme igang:

Installer Panopto app'en

Installer app'en til Android eller iPhone/iPad

Klik her for iPhone/iPad

Klik her for Android

Forbind til turteori.dk

Første gang du starter Panopto appen, skal du forbinde den til turteori.dk.

Gør følgende:

1. Klik på de 3 streger øverst i hjørnet

2. Indtast: "turteori.cloud.panopto.eu", og tryk OK for at forbinde til turteori.dk

3. Ud for Account, skal du vælge "Turteori Panopto", og klik på "Sign in"

4. Nu skal du logge på turteori.dk med dit normale login

Optag og upload video

For at optage og uploade en video til turteori.dk gør følgende.

1. Tryk på "Record & upload" knappen i venstre menuen

2. Vælg den kursusmappe du ønsker at gemme optagelsen i

3. Når du afslutter optagelsen bliver din video automatisk gemt på turteori.dk. Det er kun dig og din underviser der kan se optagelsen.

Hvis du oplever problemer eller at noget ikke virker, så kontakt os på support@turteori.dk