Kom godt igang på turteori.dk

Kom godt i gang med dit kursus på turteori.dk ved at følge denne vejledning.

For at få mest ud af dit kursus på turteori.dk, skal du gerne benytte en laptop eller computer. Du kan også benytte en tablet eller til nøds en mobiltelefon.

Før du kan komme i gang, skal du have en kursuskode klar. Det kan være, at din underviser har udleveret denne, eller at du har modtaget en pr. brev eller mail.

Skal du købe en kursuskode, kan du se denne video om, hvordan du gør dette.

Se denne video om hvordan du kommer i gang på turteori eller læs nærmere nedenfor:

1 Gå til www.turteori.dk

alt text

2 Klik på knappen ‘Opret ny bruger profil’

alt text

3 Udfyld skemaet og klik på knappen ‘Opret brugerprofil’:

alt text

4 Du skal nu indtaste kursuskoden for at få adgang til det kursus, du skal deltage i.

Indtast kursuskoden i feltet øverst på siden:
alt text

5 Under overskriften ‘Du har adgang til følgende’, kan du nu se det kursus, du har fået adgang til. Klik på kursusoverskriften for at åbne kurset.

alt text

6 Du skal kun skrive kursuskoden én gang. Næste gang du besøger turteori.dk, kan du finde adgang til kurset direkte under overskriften ‘Du har adgang til følgende’.

Skulle du få brug for faglig hjælp undervejs, skal du spørge din underviser.

Har du tekniske spørgsmål, eller oplever at der er noget på turteori.dk, der ikke virker som forventet, kan du sende os en besked:

Nederst på hver side har du overskriften ‘Sig din mening’, hvorunder der er et link: ‘Klik her for at sende os en supporthenvendelse’.

Klik her for at sende os en besked, og så vender vi tilbage inden for en arbejdsdag.