Midlertidig løsning på oplæsning til prøver

Oplæsning af prøver uden spørgsmålstekster virker ikke, da højtalerikonet ikke kan ses uden teksten. Indtil den automatiske oplæsning er på plads, skal man derfor sætte prøverne til at blive afspillet med tekst for at få teksten læst højt.

Klik på knappen Åben blok-skuffe øverst i højre hjørne fra kursets startside.
Kursets startside

Som standard står der "Prøve uden tekst". Klik nu på "Prøve med tekst" for at få vist spørgsmålstekster og højtalerikon.
Blok-skuffen

Når der er valgt "Prøve med tekst", vises både spørgsmålsteksterne og højtalerikonerne. Teksten kan nu læses højt ved klik på højtalerikon.
Højtalerikon på tekstprøve