Hvem kan jeg kontakte hvis jeg har spørgsmål?

You are viewing an Unlisted article which can only be accessed by people with the direct link.

Hvis du har faglige spørgsmål til det kursus du deltager i, kan du altid kontakte den eller de undervisere der er knyttet til dit kursus.

Øverst til venstre, på kursussiden kan du se hvem du kan kontakte, og hvor hurtigt du kan forvente at få svar. Her kan du se et eksempel på hvor du kan se dette:

underviser

Som du kan se kan du kontakte underviserne direkte, eller skrive i det faglige forum. Det bedste er at skrive i det faglige forum, så kan dine med kursister også få fornøjelse af dit spørgsmål og svar.

Hvis du har tekniske spørgsmål omkring turteori.dk, skal du skrive til turteori.dk supporten. Nederst på alle sider, finder du linket 'Send os en support henvendelse'. Klik her, vi vender normalt tilbage inden for samme arbejdsdag.

underviser