Sådan sletter du din browser cache

Din Internet browser, gemmer lokale kopier af nogle af de filer der hentes ned når du ser en webside. For at løse et problem, kan det nogen gange være nødvendigt at slette sin browser cache.

Læs her hvordan du gør, for de mest gængse browsere.

Internet Explorer version 9.0 og nyere

1. Klik på Funktioner.
  2. Klik på Internetindstillinger.
  3. Under fanen Generelt vælger du Slet browserdata.
  4. Sæt flueben i Midlertidige internetfiler.
  5. Tryk på knappen Slet.
  6. Tryk på knappen OK.

Google Chrome

1. Åbn Chrome.
  2. Klik på menuen Chrome Menu (3 streger) øverst til højre.
  3. Klik på Flere værktøjer > Ryd browserdata.
  4. Markér afkrydsningsfelterne ud for de typer oplysninger, du vil fjerne, i den dialogboks, der åbnes.
  5. Brug menuen øverst til at vælge den mængde data, du vil slette. Vælg altid for at slette alt.
  6. Klik på Slet browserdata.

Mozilla Firefox

1. Klik på Indstillinger.
  2. Vælg fanebladet Privatliv.
  3. Sæt flueben i Ryd historik.
  4. Under Indstillinger vælg Browserhistorik, Filhentningshistorik, Cookies og Cache.
  5. Tryk på knappen OK.

Apple Safari

1. Klik på Safari.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Vælg fanebladet Anonymitet.
  4. Under Cookies og andre data fra websider klik på knappen Fjern alle data fra websteder.
  5. Klik på knappen Fjern nu.